top of page

Sa., 29. Juli

|

Reçan

Jednodnevni sajam ‘Promovisanje turistickih potencijala i lokalnih proizvoda Zupskog i Podgorskog regiona’

SUSRET DIJASPORE I LOKALNIH PROIZVODJACA U ORGANIZACIJI "SARSKIH PLANINARA"

Anmeldung abgeschlossen
Veranstaltungen ansehen
Jednodnevni sajam ‘Promovisanje turistickih potencijala i lokalnih proizvoda Zupskog i Podgorskog regiona’
Jednodnevni sajam ‘Promovisanje turistickih potencijala i lokalnih proizvoda Zupskog i Podgorskog regiona’

Vrijeme & Mjesto

29. Juli, 10:00 – 16:00

Reçan, Reçan

Gost

O događaju

Po prvi put u nasim krajevima, mesto susreta lokalne ponude i potraznje, na kojem ce svi lokalni proizvodjaci domacih proizvoda, suvenira i razlicitih usluga imati priliku da izloze svoje proizvode i dodju u direktan kontakt sa potraznjom, odnosno dijasporom.

Cilj sajma je takodje promocija lokalne kulture, ocuvanje tradicije i stvaranje autenticnog iskustva za posetioce, a sve sa naglaskom na odrzivost i ekolosku svest.

Mesto susreta: Stadion Recane

Datum: 29.07.2023. (Subota), 

Otvaranje:  u 10:00 casova

Za najmladje ce biti organizovana radionica na temu ekologije i zivotne sredine, gde ce deca uz pomoc strucnih trenera/edukatora imati priliku da se druze i uce kroz igru i stvaranje a sve to uz pomoc ekoloskih lego kocki.

Dogadjaj organizuje udruzenje ‘Sarski planinari’ a podrzan je od strane ‘People to people’ aktivnosti u okviru Projekta „Promovisanje ekonomske diversifikacije u ruralnim područjima jugoistočne Evrope (SEDRA II) – Izgradnja kapaciteta lanaca vrijednosti u poljoprivredi i ruralnom turizmu kroz promovisanje mogućnosti zapošljavanja” koji sprovodi Regional Rural Development Standing Working Group (SWG RRD)  u partnerstvu sa GIZ”.

Pozivaju se svi proizvodjaci lokalnih proizvoda, skupljaci lekovitog bilja, proizvodjaci razlicitih suvenira, lokalnih gastronomskih specijaliteta, turisticki vodici, touroperateri, smestajni kapaciteti, restorani…i svi oni koji zele da njihovi proizvodi ili usluge budu vidjeni i promovisani….

Javljanje na kontakt telefone:

+383 43 777 608

+383 49 422 260

Ili na Facebook stranici Sarskih planinara

www.sarskiplaninari.org    info@sarskiplaninari.org

Podijelite ovaj događaj

bottom of page